Parhaat lentovinkit Helsingistä

Mikäli mietit edelleen, että lomailu ja matkustaminen ulkomailla on kallista, suosittelemme päivittämään tietopankkiasi. Mikäli tarkkoja ollaan, matkustaminen Suomen sisällä saattaa paikoittain olla jopa kalliimpaa, kuin esimerkiksi Barcelonaan matkaaminen. Miten tämä sitten voi olla mahdollista? Osa on tuurista kiinni, mutta paljon on myös senkin varassa, miten aktiivisesti lomia esimerkiksi haluaa tutkiskella, ennen lopullista varaamista. Pääasiallisesti lentojen varaaminen n. 6-8kk etukäteen on optimiaika, vaikka äkkilähdöissäkin saattaa olla poikkeuksia. Äkkilähtöjä emme ota laskelmiimme ollenkaan mukaan sillä ne sopivat vain tietyille ihmistyypeille ja tällaisia matkoja on hyvin vaikea sovittaa aikataulullisesti esimerkiksi koulun, perheen tai työpaikan kanssa.

lentokenttä

Halvat lennot

Miten halpoja lentoja sitten etsitään? Netistä tietysti! Tarjolla on lukuisia vertaiilusivustoja ja kullanarvoisia vinkkejä

Internet on pullollaan matkatoimistojen esitteitä ja mainoksia joten tällaisessa verkostossa surffaaminen saattaa tuntua ylitsepääsemättömän vaikealta, valtavasta informaatiotulvasta johtuen. Suosittelemmekin käyttämään Googlea apunasi, kun etsit itsellesi sopivia lentoja sekä lentoreittejä. Huomaathan, että halvimmat lennot eivät aina välttämättä ole niitä parhaita sillä monissa tapauksissa saattaa olla jopa siten, että lentokentillä joutuu jatkolentoja odottelemaan jopa yli 24h. Eli kokonaisen vuorokauden! On sanomattakin selvää, että esimerkiksi perheen kanssa matkustettaessa tällainen ei ole optimaalista ajankäyttöä.

Minkä verran lennot sitten oikein maksavat? Parhaimmat hinnat saat yleensä sillä, ettet ota matkalaukkuja mukaan. Tämä voi monelle kuulostaa absurdilta ajatukselta, mutta lyömme vetoa, ettet oikeasti tarvitse viikon lomalla 20 kilon edestä tarvikkeita ja vaihtovaatteita. 10kg on useissa lentoyhtiöissä käsimatkatavaroiden raja ja yleensä se on n. pienen matkalaukun kokoinen. Näistä harvoin tulee mitään lisämaksuja joten säästät tässä selvää rahaa lentolippusi hankinnassa.

Barcelona? Rooma? Pariisi? Tiesitkö, että parhaimmillaan saat näihin paikkoihin meno-paluu lennot alle 150€:llä? VR:n liikennöimä junaliikenne Helsingin ja Porin välillä maksaa keskimäärin 90€ meno-paluu. Eli lisäämällä kuusikymmentä euroa junalipun hintaan jolla pääset Helsingistä Poriin, pääsetkin suoraan Barcelonaan. Barcelonaan lentäminen on helppoa ja vaivatonta sillä matka-aika sinne on n. 4 tuntia. Sekin siis ainoastaan n. tunnin hitaampi, mitä junamatka Helsinki – Pori välillä.

Majoitus

Lennot on hankittu, mutta entäpä majoitus? Hotellit maksavat useimmiten monta sataa euroa per yö. Tai niin ainakin usein kuvittelemme.

Lähdetään ainakin nyt siitä, että jos haluat luksusta lomallesi (tarkoitamme siis oikeata luksusta, ei näitä mukamas “kolmen tähden” hotelleja) joudut siitä maksamaan useita tuhansia euroja. Mikäli kuitenkin olet tyytyväinen siistiin majoitukseen, hyvään lokaatioon ja varauksen helppouteen, tulet selviämään jopa alle satasella per yö. AirBnB:n kaltaiset palvelut ovat yleistymässä hurjaa vauhtia ja sitä myötä myös majoittajien määrät ovat rajussa kasvussa. Kun majoituksen tarjonta kasvaa, hinnat laskevat. Tämä on yksinkertainen kysynnän ja tarjonnan laki.

Voit varata nykypäivänä lennot aivan rauhassa, vaikka et vielä tietäisikään majoituksesi tilannetta. Nykyajan teknologialla ja saatavilla olevilla palveluilla pystyt varaamaan itsellesi majoituksen vaikka saapumispäivänäsi.

hotellirakennus

Lentämisestä mukavampaa

Miten lentämisestä voisi sitten tehdä vielä mukavampaa, jos ei lasketa tarjoilukärryn tuomia herkkuja? Yksi parhaimpia puolia lentämisessä nykypäivänä on se, että lähes jokainen lentokone on varustettu erittäin hyvin toimivalla WiFi:llä. Tämä tarkoittaa sitä, että voit halutessasi pelata vaikkapa jännittäviä kolikkopelejä 10 000 metrin korkeudessa! Jos etsit lentomatkoillesi tekemistä, kannattaa kahlata ainakin www.kovatkasinot.com sivusto läpi sillä sinne on listattu useita eri sivustoja jotka pystyvät toimittamaan yläilmoihin vaikka kuinka hyviä talletusbonuksia! Mikäpä olisi sen mukavampaa, kun lunastaa ilmaista rahaa kilometrien korkeudessa?

Privacy Policy